• Enhetsfrakt 69:-
  • Alltid fri frakt över 1000 kr
  • 3-7 dagars leverans
  • Frågor? Ring 0722 – 45 14 55

  Duka vackert i sommar med vår fina servis i melamin som består av stora tallrikar, assietter, skålar och serveringsfat. Komplettera med bordstabletter och bricka i vårt bästsäljande mönster Garden Party. I lager nu för omgående leverans. 

299 SEK
645 SEK
799 SEK
395 SEK

Parlebo Store

Vi utökar shoppen med produkter från flera varumärken. Du hittar det sortimentet under fliken Parlebo Store. Först ut är All the Ways to Say från Frankrike. Ett ungt företag med fokus på miljö. De gör sitt bästa för att tillverka hållbart. Trycksaker trycks i Frankrike på miljövänligt papper. All polyester är 100% återvunnen, antingen plast uppsamlad ur våra hav eller återvunna pet-flaskor. 1% av all försälning går till 1% for the Planet. Vi gillar det här varumärket starkt. Hoppas du gör det också.

T I P S !  

Om du är särkilt förtjust i ett mönster, sök efter det i sökrutan så får du upp alla produkter.
T.ex Strawberry Fields, Marguerite eller Garden Party. 

Välkommen till Rifle Paper Co Sverige - lillasyster till Rifle Paper Co i Winter Park, Florida.

Här hittar du det mesta ur Rifle Paper Co´s bassortiment. Vi har vårt lager i skånska Bjärred varifrån vi servar Svenska och Norska kunder. Har du frågor om något eller saknar någon produkt i shoppen är det bara att du kontaktar oss så ska vi försöka lösa det.

Välkommen till vår fysiska butik Parlebo Store på Desideriavägen 15 i Borgeby.